Inspiratie

Oog voor schoonheid. Het zit ons in de genen. Zeker aan een bijzondere trap kunnen wij niet zomaar voorbijgaan. Met interieurmagazines en -blogs blijven we op de hoogte van de nieuwste trends. Beroepsmisvorming. Maar het levert ons wel heel wat boeiend kijkmateriaal op. Te mooi en te inspirerend om het jullie te onthouden. Een beeld zegt immers meer dan woorden.

Doorheen de jaren hebben we een interessant kijkboek vergaard. Een mooie verzameling architecturaal, sterke trappen in een mix van invloeden ontworpen door bekende en minder bekende namen in binnen- en buitenland. Sober en uitgepuurd met uitgesproken, geometrische lijnen. Of met het warme en robuuste karakter van de landelijke stijl. Het is de perfecte basis om idee├źn uit te sprokkelen, een stijl te bepalen en samen zelf creatief aan de slag te gaan met budget en materialen. En op die manier onze eigen grenzen telkens weer te verleggen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info OK