Demunster

Veel metier. Oog voor service en kwaliteit. Een stilistische stempel. En ontwerpen die het midden vinden tussen ambachtelijke en innoverende technieken. Dat zijn de troeven die van Trappen Demunster als specialist in de productie van ambachtelijke trappen een sterke naam in de interieurwereld maken.

In ons atelier gaat kwaliteit boven alles. We gebruiken altijd de beste grondstoffen gemaakt van boomstammen die we zelf selecteren en verwerken. We stellen hoge eisen aan ons productieproces en investeren voortdurend in ons machinepark.

Ons assortiment kenmerkt zich door een veelheid aan stijlen uitgewerkt in hout, glas of beton. Hedendaags of klassiek: onze ambachtelijke ontwerpen onderscheiden zich steeds door hun unieke knowhow en subtiele afwerking.

Wij stellen alles in het werk om ons in te leven in de wensen van de klant. Elke trap wordt in kaart gebracht met gepersonaliseerde tekeningen met grondplan en 3D-ontwerp. Onze ervaren vakmensen staan garant voor een perfecte uitwerking en een stipte planning zorgt ervoor dat alles steeds vlot verloopt.

Wij streven continue perfectie na. Bovendien staan wij open voor vernieuwing. In innovatie schuilt onze gedrevenheid. Een gezonde ambitie die u als klant enkel ten goede komt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info OK