Ons team

Wat begon als een eenmanszaak is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met om en bij 40 medewerkers. Naast zaakvoerders Lieven en Valerie, telt onze administratieve afdeling zo’n 8 medewerkers. Daarnaast hebben we 6 plaatsers en een 24-tal medewerkers in het atelier. Het zijn 1 voor 1 harde werkers en ons succes is mede dankzij hen te danken. Benieuwd geworden naar de gezichten achter Trappen Demunster?

Charlotte

Commercieel bediende

Charlotte is ondertussen al 10 jaar actief bij ons! Ze ontvangt met open armen de klanten in de showroom en neemt vooral de bouwfirma's voor haar rekening. Ze rolde in de verkoopwereld via haar vorige job en kreeg zo de smaak te pakken. Geen gladde verkooppraatjes, maar oprecht advies.

Florence

Commercieel bediende - Technisch tekenaar

In haar vorige carrière was Florence keukenontwerpster. De passie voor interieur zit in haar bloed en ze verlegt graag haar grenzen. Ze startte bij Trappen Demunster fulltime in de verkoop, maar verkent nu ook de interessante wereld van het technisch tekenen (in combinatie met parttime verkoop).

Eveline

Boekhouding, preventie, ondersteuning planning

Eveline is een joviale en spontane madam! Vragen over je factuur, de plaatsing of veiligheidsverslagen? Deze beantwoordt ze met veel plezier. En ook zij werkt hier al enkele jaren. De complexe dossiers en fijne collega's kunnen haar namelijk wel smaken.

Chris

Productieverantwoordelijke en aankoper

Chris maakt de productieplanning en werkverdeling op. Een grote verantwoordelijkheid in combinatie met de diensten-na-verkoop en aankoop. Kortom: de rechterhand van de zaakvoerders. Voor technische vragen, moet je bij hem zijn en dan krijg je een vakkundig antwoord terug.

Jasper

Technisch tekenaar en opmeter

Jasper, onze vriendelijke en hulpvaardige collega, heeft het echte Demunster-DNA in zich. Op jonge leeftijd sprak ons bedrijf hem al aan (hij deed zijn vakantiejobs en stage hier) en begon er meteen zijn eerste job. Hij bouwde zijn huis ook in houtmassief. Van een echte passie voor hout gesproken!

Thijs

Technisch tekenaar

Een jonge kerel, maar toch 1 die al goed thuis is in de wereld van de trappen! Na zijn opleiding Houttechnologie werkte hij als plaatser waar hij de knepen van het vak leerde kennen. Deze opgedane kennis kan hij voortaan ook toepassen bij het uittekenen van trappen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info