Ons team

Wat begon als een eenmanszaak is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met om en bij 40 medewerkers. Naast zaakvoerders Lieven en Valerie, telt onze administratieve afdeling zo’n 8 medewerkers. Daarnaast hebben we 6 plaatsers en een 24-tal medewerkers in het atelier. Het zijn 1 voor 1 harde werkers en ons succes is mede dankzij hen te danken. Benieuwd geworden naar de gezichten achter Trappen Demunster?

Charlotte

Commercieel bediende

Charlotte is ondertussen al 10 jaar actief bij ons! Ze ontvangt met open armen de klanten in de showroom en neemt vooral de bouwfirma's voor haar rekening. Ze rolde in de verkoopwereld via haar vorige job en kreeg zo de smaak te pakken. Geen gladde verkooppraatjes, maar oprecht advies.

Florence

Commercieel bediende

In haar vorige carrière was Florence keukenontwerpster. De passie voor interieur zit namelijk in haar bloed en ze wou verder deze richting uitgaan. Zo'n 6 jaar werkt deze enthousiaste jonge mama al bij ons! Zij helpt grotendeels de particuliere klanten verder in hun boeiende (ver)bouwplannen.

Eveline

Boekhouding, preventie, ondersteuning planning

Eveline is een joviale en spontane madam! Vragen over je factuur, de plaatsing of veiligheidsverslagen? Deze beantwoordt ze met veel plezier. En ook zij werkt hier al enkele jaren. De complexe dossiers en fijne collega's kunnen haar namelijk wel smaken.

Rani

Onthaal, marketing en opmetingen

Rani is de jongste telg die Team Demunster vervoegde. Administratief werk behoort tot haar comfortzone, zij neemt hier o.a. als eerste de telefoontjes op, verwelkomt de klanten en stelt de opmeetroutes samen. Met haar voorliefde voor marketing hoopt ze ook Trappen Demunster op de kaart te zetten!

Chris

Productieverantwoordelijke en aankoper

Chris maakt de productieplanning en werkverdeling op. Een grote verantwoordelijkheid in combinatie met de diensten-na-verkoop en aankoop. Kortom: de rechterhand van de zaakvoerders. Voor technische vragen, moet je bij hem zijn en dan krijg je een vakkundig antwoord terug.

Jasper

Technisch tekenaar en opmeter

Jasper, onze vriendelijke en hulpvaardige collega, heeft het echte Demunster-DNA in zich. Op jonge leeftijd sprak ons bedrijf hem al aan (hij deed zijn vakantiejobs en stage hier) en begon er meteen zijn eerste job. Hij bouwde zijn huis ook in houtmassief. Van een echte passie voor hout gesproken!

Dimitri

Technisch tekenaar

Ons technisch bureau is niet compleet zonder Dimitri. Hij is misschien niet de grootste flapuit, maar zorgde wel voor de innovatieve technieken waar we vandaag de dag mee werken. Ons succes is er mede dankzij zijn ervaring en perfectionisme gekomen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info